Boekhouder gezocht

Heeft u al vaak naar een boekhouder gezocht maar twijfelt u of uw onderneming groot genoeg is om echt een boekhouder in dienst te nemen? Maar wil u tegelijkertijd niet meer zelf uw administratie doen omdat dit teveel tijd kost of complexer wordt naarmate uw onderneming groeit? In dat geval hebben wij de oplossing voor u. Administratie en Advieskantoor Houten kan u veel uit handen nemen. Wat precies? Dat hangt van uzelf af. U bepaalt onze werkzaamheden. We kunnen alle werkzaamheden verrichten waarvoor u een boekhouder gezocht hebt. Het (her)inrichten van de administratie, het boeken, bijhouden en monitoren van de boekhouding, uw complete salarisadministratie, rapportages en jaarrekeningen en natuurlijk de aangiften van alle voorkomende belastingen.

Werving en selectie en detachering

Boekhouder gezocht

Heeft u een boekhouder gezocht ter vervanging van uw eigen boekhouder? Ook dan kunt u terecht bij Administratie en Advieskantoor Houten. Wilt u een boekhouder in vaste dienst nemen? Wij kunnen voor u de werving en selectie van financieel en administratief personeel verzorgen. Zoekt u een tijdelijke boekhouder? Bijvoorbeeld voor vervanging tijdens ziekte, zwangerschapsverlof of sabbatical? Wij kunnen op tijdelijke basis financieel administratieve functies invullen.

Ook voor andere personeelszaken kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u adviseren op het gebied van lonen en arbeidsvoorwaarden maar ook looncontroles door de belastingdienst en uwv begeleiden. Het verzorgen van formaliteiten richting diverse instanties, meldingen aan het UWV, Arbodienst en verzekeraars zijn ook zaken die wij voor u kunnen regelen.

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.