Ons kantoor is thuis in de wereld van de ondernemer en weet ook de particuliere cliënt op een adequate wijze bij te staan. Om de cliënten goed te kunnen adviseren beschikken wij over een klein team specialisten van: fiscale aangelegenheden, personeelszaken en administratieve dienstverlening.

Ten aanzien van opdrachten voor werkzaamheden op andere gebieden voeren wij een terughoudend beleid. Dergelijke opdrachten aanvaarden wij alleen, als wij er van overtuigd zijn dat wij de werkzaamheden ook met voldoende snelheid en deskundigheid kunnen verrichten.

Onder het motto “Ieder zijn vak” verwijzen wij onze cliënten echter ook graag door bij werkzaamheden die kennis van bijzondere kennisgebieden vereisen. Op deze manier denken wij hen het beste van dienst te zijn. Overigens stellen wij er belang in door te verwijzen naar een adviseur die op het rechtsgebied ook een bijzondere deskundigheid heeft. Dat wij bij onze werkzaamheden gebruik maken van geavanceerde programmatuur en apparatuur spreekt voor zich.

Alle werkzaamheden worden verricht conform de algemene voorwaarden van Administratie & Advieskantoor Houten en zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30191525.

Item Name