ZZP administratie

Voor uw ZZP administratie kunt u terecht bij Administratie & Advieskantoor Houten. Als zelfstandige zonder personeel is uw tijd geld. Die tijd wilt u liever besteden aan uw werk en niet aan uw administratie. Toch is het ook als zelfstandige zonder personeel belangrijk dat uw zzp administratie op orde is. Met een geordende administratie krijgt u inzicht in uw financiële situatie en kunt u zien waar u winst maakt en waar uw kosten liggen. U kunt uw administratie uitbesteden aan Administratie & Advieskantoor Houten. Niet alleen kunnen wij verschillende praktische taken van u overnemen, wij kunnen u ook adviseren over verschillende zaken met betrekking tot uw financiële situatie.

Volledig of gedeeltelijk uitbesteden

Zzp administratie

Wanneer u uw gehele administratie aan ons uitbesteed zorgen wij maandelijks voor het inboeken van uw facturen, inkoop en onkosten. Hierin houden wij natuurlijk rekening met het splitsen van de btw, wat weer belangrijk is voor de aangifte omzetbelasting. We stellen een winst- en verliesrekening voor u op en monitoren uw financiële administratie. Behalve het aanleveren van alle bonnen en facturen hoeft u niets te doen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw zzp administratie gedeeltelijk uit te besteden. Dan zorgt u bijvoorbeeld zelf voor het inboeken van de journaalposten en zorgen wij voor een jaarrekening en/of de aangiften van de relevante belastingen.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. U vindt onze contactgegevens op de website.