Boekhouder in Houten

Bent u op zoek naar een boekhouder in Houten? Dan bent u bij Administratie & Advieskantoor Houten aan het juiste adres. Wie bieden diverse oplossingen. Zo kunt u er voor kiezen om uw boekhouding aan ons uit te besteden, geheel of gedeeltelijk. Op die manier kunt u drukke tijden opvangen terwijl u in rustige tijden geen kosten hoeft te maken.

Werving en selectie

Wilt u wel een boekhouder in Houten in dienst nemen? Ook daarmee kunnen wij u helpen. We kunnen het gehele werving en selectie traject voor onze rekening nemen. U vertelt ons wat u precies zoekt en wij gaan voor u op zoek. Hiermee hoeft u geen rompslomp met vacatures uit te zetten, cv’s te lezen, te reageren op sollicitaties en de hele administratieve procedure er om heen. U hoeft alleen een sollicitatiegesprek in te plannen. En we kunnen u desgewenst ook adviseren over salaris en arbeidsvoorwaarden.

Detachering

Zoekt u een tijdelijke boekhouder in Houten? Bijvoorbeeld voor vervanging tijdens ziekte, zwangerschapsverlof of sabbatical? Wij kunnen op tijdelijke basis financieel administratieve functies invullen.

Personeelszaken

Boekhouder Houten

Ook voor andere personeelszaken kunt u bij ons terecht. Wij kunnen bijvoorbeeld looncontroles door de belastingdienst en uwv begeleiden. Het verzorgen van formaliteiten richting diverse instanties, meldingen aan het UWV, Arbodienst en verzekeraars zijn ook zaken die wij voor u kunnen regelen.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. U vindt onze contactgegevens op de website.